OVER MIJZELF


In februari 2011 startte ik mijn Praktijk voor Integratieve Psychotherapie aan de Eikenlaan 13, 6711 MA in Ede. Ik heb een medische en onderwijskundige achtergrond en werk deels nog als leerkracht voor hoog - en begaafde kinderen van 7 tot en met 12 jaar bij de Panta Rhei in Ede.

Na de studie psychologie en na de opleiding voor therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam werk ik nu als therapeut in de praktijk Mundus en als trainer  in het land bij bedrijven en instellingen.

Kinderen inspireren mij enorm. De onbevangen open houding van een kind en de uitingen van hun energie en gevoelens zijn vaak intens. Kinderen kunnen nog zo echt zijn. Hoe ouder je wordt lijkt het soms alsof je wat van het onbevangene van een kind kwijtraakt. We maken, als het ware, zelf mist in ons hoofd en vinden veel over allerlei zaken. Hoe is het om weer zo open te zijn en onbevangen alles tot je te laten komen?

Hiervoor heb ik o.a. gewerkt als verpleegkundige. Al vroeg heb ik ervaren dat problemen op je pad kunnen komen en dat je hiermee overweg kan als je je realiseert dat het niet iets ís van jou, maar dat je het hèbt en dus ook buiten je zelf kunt zien. Graag wil ik met mijn eigen ervaringen en kennis andere mensen helpen de kracht te ervaren en de persoonlijke groei te zien, opdat het leven weer mooi wordt en blijft.
ontwerp: www.paraafdeventer.nl

OVER MIJZELF
VISIEPsychotherapie.html
  WELKOM  Welkom.html
AANPAKHulpvraag.html
MUNDUSMundus.html
CONTACTMundusede.html