VISIE


In mijn praktijk voor psychotherapie werk ik vanuit de visie dat ieder mens een uniek persoon is met al zijn of haar aspecten: cognitieve, emotionele, sociale, spirituele, gedragsmatige en fysieke.

Ieder mens kan in zijn/haar leven tegen problemen aanlopen. Sommigen kunnen zich hierdoor soms zo vervelend voelen dat iemand vergeet dat hij/zij een probleem hééft naast alle kwaliteiten die hij/zij reeds bezít.

Ik wil helpen de situatie nú, de gewenste situatie en de weg hiernaartoe helder te krijgen in een kortdurende therapie van 5-15 sessies. Hierbij richt ik mij op alle aspecten van de cliënt en werk ik vanuit de kern, waaruit alle aspecten ontstaan. Met behulp van het zien en het bewustworden van de eigen kwaliteiten en de krachtbronnen kan een cliënt kijken náár het probleem en vergroot hij/zij al de kans op een oplossing.

De cliënt zelf staat centraal en niet de klacht. Hij/zij weet zelf, bewust of onbewust, de oplossing voor een probleem. Vanuit dit weten kan iemand een oplossing vinden en toepassen. Hierbij help ik de cliënt gebruik te maken van zijn/haar beeldend vermogen.


Er zijn soms vragen over het verschil tussen GZ psycholoog of een ECP psycholoog. Klik hier voor het artikel waarin dit beknopt wordt weergegeven. 

Hieronder kunt u de informatie downloaden:
Beroepsprofiel_ECP.pdf>

Klik hier voor het Platorapport “Boven of onder NAP” (Analyse van de kwaliteit van door de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie erkende opleidingen in relatie met de geldende opleidingseisen voor gezondheidszorgpsychologen).ontwerp: www.paraafdeventer.nl

OVER MIJZELFNoorvanoostrum.html
VISIE
  WELKOM  Welkom.html
AANPAKHulpvraag.html
MUNDUSMundus.html
CONTACTMundusede.html