REFERENTIES EN AANBEVELINGEN                                                               


Referenties

Het Streek, scholengemeenschap te Ede

Humanitas Noord-Holland


Aanbevelingen

Cliënten aan het woord


“De kracht van de therapie die ik bij Noor ervaren heb zat voor mij in de manier waarop noor mij, aan de hand van visualisaties, naar mijn eigen inzichten en antwoorden leidde.

Hierdoor kon ik, na een tijdje, zelf antwoord geven op mijn hulpvraag en ook mijn fysieke pijn beter toelaten waardoor ik me erna "beter" voelde. Ik kon mede hierdoor ook weer beter bij mijn kracht komen.

Noor begeleidt de sessies op integere en duidelijke wijze in een prettige omgeving waarbij zij al gauw een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid weet te scheppen en je haar naast haar weet en voelt.”

Jeannet“Zelf zag ik in dat ik ondanks al mijn inspanningen en goede bedoelingen vastliep in mijn relatie. Ik werd met regelmaat geconfronteerd met vervelende gevoelens, die zich vertaalden in vervelend gedrag richting mijn partner. Helemaal niet wat ik wilde.

Gelukkig was Noor vanaf het begin af aan duidelijk. Als ik van die vervelende gevoelens af wilde dan kon dat. Ik heb vol vertrouwen met haar samengewerkt, ben op reis gegaan en heb ontdekt dat ik de oplossing zelf in handen heb. En altijd al had.

Er waren maar een paar sessies nodig om te bereiken wat ik wilde. De rust en het geluk zijn terug in mijn leven, ook in mijn relatie. ”

Sylvia, 44 jaar“De sfeer van haar praktijkruimte heb ik als prettig ervaren. Ik vond het fijn dat Noor vrijwel elke sessie wel weer dingen meenam uit vorige sessies op een heel natuurlijke manier.

Tezamen gaf dit mij al snel een vertrouwd en goed gevoel over de behandeling. Ook het feit dat ze het werk telkens weer bij jezelf neerlegt geeft een bevredigend gevoel uiteindelijk.

Persoonlijk vond ik het leuk, leerzaam en waarde toevoegen aan de behandeling dat ze met regelmaat theorieën of technieken toelichtte.”

Wim, 41 jaarontwerp: www.paraafdeventer.nl

 
<<TERUG
Hulpvraag.htmlshapeimage_6_link_0
<<TERUG
Hulpvraag.htmlshapeimage_7_link_0
OVER MIJZELFNoorvanoostrum.html
VISIEPsychotherapie.html
  WELKOM  Welkom.html
AANPAKHulpvraag.html
MUNDUSMundus.html
CONTACTMundusede.html
  WELKOM
VISIE
 
Psychotherapie ede Mundus Ede praktijk voor integratieve psychotherapie